pia

Pia Toftdal

Projectchef

Hun har arbejdet med ledelse og kommunikation i flere årtier og elsker at arbejde med at sætte unges kræfter i spil i en demokratisk sammenhæng. Pia mistede sin ven, Finn Nørgaard, ved Krudttønden i 2015 og siden da har hun arbejdet for dialog og for at forhindre, at unge bliver marginaliserede og kommer så langt, at de griber til vold.

kelly

Kelly Young

Projektleder

Hun har fået til opgave at afvikle 30 events over hele landet i 2020. Hun har tidligere arbejdet som frivillig i bla. RAPOLITICS og Roskilde Festival og har med sine mange nuværende projekter på Folkemødet, VEGA, LOUD m. fl fingeren på pulsen i forhold til hvad der skal til for at involvere unge og unges synpunkter i vores demokratiske samtale.

andreas

Andreas Braamunk Møller

Fotograf

Født i Vejle og uddannet Visuel kommunikator fra DMJX i København. Arbejder selvstændigt som fotograf og brænder for at få unges personlige fortælling frem visuelt. Han laver både foto of film og løser opgaver for NGOer og andre organisationer, hvor mennesker er i centrum for fortællingen.

yonatan

Yonatan Asfaha

Engager

Er 19 år gammel, bor på i Kastrup, men er vokset op i Ubanplanen. Til dagligt læser han HF på VUC. Yonatan bruger det meste af sin fritid på sit fritidsjob og på at spille hyggefodbold. Han overvejer pt. at begynde til klubfodbold. Det betyder meget for Yonatan, at hans familie kan være stolte af ham og han håber at fremtiden kan bringe ham inden for medicin og business. Yonatan viser i sine film, at han er et venligt og nysgerrigt mennesker, der ser andre mennesker og deres lyse sider.

nimo

Nimo Jama

Engager

Er 24 år gammel og bor på Nørrebro. Til daglig studerer hun til pædagog, hvor drømmen er at tage en kandidat i pædagogisk antropologi. Nimo elsker at arbejde med børn/unge og er glad for, at være med til at give dem muligheden for selv at fortælle egne historier gennem film, hvor de blandt andet belyser fordommene og deres virkninger ind i fællesskaberne. Nimo's film er kloge og velresearchede og det betyder meget for hende at fortælle nuancerede historier om unge fra udsatte boligområder

yaw

Yaw Yeboah

Engager

Er 18 år gammel og er vokset op ved Urbanplanen i Købehavn. Han går i 3. g på Gefion Gymnasium og har flere fritidsjobs. Han deltager i Vend Perspektivet, fordi han synes, at der er for mange fordomme om unge fra udsatte boligområder - og han har selv lyst til at handle og gøre noget ved det. Sådan at unge selv får mulighed for at være med til at løse problemerne. Yaws energi og livssyn kommer tydeligt igennem i hans filmfortællinger, som stiller sig på de unges side, med forståelse for fællesskabernes behov.

berfin

Berfin Ozcan

Engager

Er 22 år gammel og bor i Tingbjerg i Brønshøj sammen med sin mor. Hun er med i projektet, fordi hun gerne vil lære noget mere om sig selv og andre. Hun synes at det er vigtigt at unge viser hvem de er og er realistiske i skildringerne af sig selv og - at anerkende, at noget er godt, men ikke alt er godt. Når Berfin er færdig med at uddanne sig vil hun rejse rundt i verden og møde en masse mennesker og samtidigt betyder familien rigtig meget for hende. Berfins film er poetiske og nysgerrige og omhandler ofte følsomme emner.